valvontakamera

Valvontakamera pelastaa henkiä katastrofitilanteissa

Toisinaan ihmishenkien pelastaminen voi olla kiinni myös teknologiasta. Esimerkiksi Microsoft valmistaa paljon tällaista teknologiaa. Harva tietää, että kyseinen yritys itse asiassa on vastuussa monien ihmisten selviytymisestä monissa vaarallisissa tilanteissa. Yritys on ollut osana luomassa myös Thaimaan tsunamijärjestelmää. Yksi erittäin tärkeä osa ihmisten pelastamista on kuitenkin yllättäen turvakameroiden yleistyminen. Kun myrsky tai muu vastaava katastrofi iskee, ihmisten löytäminen on aina ongelmallista.

Valvontakamera käyttö ja laatu

Toki mikä tahansa kamera on parempi kuin ei ollenkaan kameraa. Silti hyvälaatuinen valvontakamera on ehdottomasti parempi ratkaisu. Toki käyttäjän pitää myös olla hyvä useimmiten, sillä mitä parempi kamera on, sitä enemmän se yleensä vaatii käyttäjältään. Nykyisin kameroiden oletusasetukset riittävät melko pitkälle mutta ammattilaisille kelpaa vain itse tehdyt säädöt. Sama pätee myös valvontakameroiden kohdalla. Jopa oikeat asetukset ja niiden aiheuttama tarkka ja yksityiskohtainen kuva voi joskus auttaa huomaamaan uhrin vyöryvästä rämeiköstä pimeän myrskyn keskeltä. Luonnon katastrofeissa siis teknologiallakin on toisinaan paljon merkitystä.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>