Katastrofien salatut seuraukset – tuhannet tarvitsevat fysioterapiaa

Kuten olemme jo aiemminkin maininneet, luonto ja sen suuret yllätykset aiheuttavat suurten ja nopeiden tuhojen lisäksi myös yllättäviä pitkällä aikavälillä näkyviä lieveilmiöitä. Näistä yksi on tapahtumissa loukkaantuvien ihmisten vaivat, jotka saattavat valitettavan usein jäädä pysyviksi. Useimmiten kyse on putoamisten, esineiden alle jäämisten tai kaatumisten aiheuttamat venähdykset ja nyrjähdykset. Fysioterapeutti tyypillisesti hoitaa näitä ongelmia. Heidän työllistyminen onkin yksi äärimmäisten sääilmiöiden positiivisista puolista. Alalla katastrofeista onkin tullut yleinen mustan huumorin aihe, fysioterapeuttipiireistä kerrotaan. Ongelmat pitää kuitenkin ottaa vakavasti ja hoitaa oikein, sillä väärin hoidettuna vaivat saattavat pahentua entisestään. Useimmiten ihmiset, jotka saattavat kärsiä näistä kivuista oikeinkin hoidettuna loppuelämänsä, ovat kuitenkin kiitollisia siitä, että ovat yhä elossa. Monet heistä ovat nimittäin joutuneet näkemään ympärillään olevien ihmisten kärsivän huomattavasti ikävämmän kohtalon. Silti krooninen kipu vaikuttaa elämään ja monet loukkaantuneista joutuvat lopettamaan työnsä ja jäämään sairauseläkkeelle, joka on luonnollisesti varsin pieni. Näin ollen valtion talous kärsii onnettomuuksista pitkään. Hewsweb.org:n yksi tarkoituksista onkin informoida ihmisiä juuri näistä tapauksista ja auttaa ihmisiä ymmärtämään myrskyjen uhreja. Jakamalla tämän kirjoituksen voit auttaa tarkoitustamme. Jos itse kärsit vastaavista vaivoista, alla oleva video auttaa pääsemään alkuun:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>